De bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8
Ingredienser:
Ingredienser til 8 luftige blinis
  • 3 æg
  • 3-4 spsk pofiber
  • 1 tsk salt
  • 3 knsp bagepulver (kan udelades - giver mindre luftige blinis)
  • 1 klat smør til stegning
Topping til blinis
  • 100 gram stenbiderrogn eller ægte kaviar
  • 2-3 spsk cremefraiche eller yoghurt
  • 2 knsp salt
  • 1 knsp friskværnet sort peber
  • ½ tsk citronsaft
Sådan gør du:
Sådan laver du de bedste hjemmelavede blinis
  1. Bland eller blend ingredienserne til dine blinis, og lad dejen trække 1-2 minutter.
  2. Grib en stor pande, og lad en klat smør smelte ved middel til høj varme.
  3. Rør dejen igennem en sidste gang, og fordel blinisdejen i små blinis/pandekager på den varme pande.
  4. Steg dine blinis i cirka 2 minutter, hvorefter de vendes, og steges 2 minutter på den anden side.
  5. Tag dine blinis af panden, og lad dem afkøle i nogle minutter.
Sådan klarer du toppingen til dine blinis
  1. Rør cremefraichen sammen med citronsaft, salt og peber.
  2. Placer en klat cremefraiche på, hver af dine blinis, og top af med stenbiderrogn eller kaviar.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luftige-blinis-med-cremefraiche-og-stenbiderrogn/