Ostegratineret ovnbagt spidskål med løg, flødeost salt og peber
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
  • 1 spidskål på omkring 800 gram
  • 3 løg
  • 100 gram flødeost (fx Buko pikant for lækker smag)
  • 50 gram revet mozzarellaost (eller andet revet ost)
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit med en kniv eller riv med et mandolinjern, spidskål og løg i små strimler.
  3. Hæld spidskål- og løgstrimlerne over i et ildfast fad. Lun flødeosten i en kasserolle eller mikroovn, så flødeosten bliver flydende.
  4. Tilføj den flydende flødeost, salt og peber til det snittede spidskål og løg, og bland hele molevitten godt sammen.
  5. Top spidskål- og løgblandingen af med revet mozzarellaost, sæt det ildfaste fad i ovnen, og tilbered herligheden i cirka 20 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ostegratineret-ovnbagt-spidskaal-og-loeg-med-floedeost-salt-og-peber/