Ovnbagte kyllingebryster med peberfrugt, karry, flødeost og skinke
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
800 - 1000 gram kyllingbryst
6 skiver skinke, Seranoskinke, strimler eller lignende
50 gram flødeost (gerne pikant, krydderurter eller anden smag)
1 peberfrugt
1 tsk karry (kan undlades, hvis ikke du bryder dig om karry)
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Snit peberfrugten fint. I en skål blandes stykkerne af peberfrugt med flødeost.
Med en kniv snittes en lomme i hver af kyllingebrysterne. Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og karry - både i de snittede lommer og udvendigt.
Fyld herefter hver af kyllingebrysterne med flødeostblandingen, samt et til to stykker skinke.
Find et passende størrelse ildfast fad, og placer de flødeostfyldte kyllingebryster i fadet. Overdæk herefter det ildfaste fad med stanniol, og sæt det i ovnen.
Tilbered kyllingen i 15 minutter tildækket af stanniol. Fjern herefter stanniolen, og tilbered kyllingen yderligere 5 minutter uden tildækning.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnbagt-karrykrydret-kyllingbryst-med-fyld-af-peberfrugt-floedeost-og-skinke/