Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
De fyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 800 gram kyllingbryst
  • 75 gram flødeost
  • 50 gram revet mozzarellaost eller anden revet ost
  • 250 gram optøet spinat fra frost (5-6 klumper)
  • 2 terninger kyllingebouillon (kan udskiftes med 2 tsk salt)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød salat med tomatdressing
  • 250 gram renset champignon i skiver
  • 1 romaine salat eller tilsvarende andet
  • 250 gram små tomater
  • 250 gram grønne oliven uden sten
  • 2 dl tomatpassata / tomatsovs
  • ½ dl græsk yoghurt
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du de fyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Skyl, halver og fjerne kernerne fra peberfrugterne.
  3. Skær kyllingebrysterne i tern eller skiver, og hæld kyllingen i en skål med spinat, flødeost og to findelte bouillonterninger. bland det hele godt sammen.
  4. Fyld blandingen af kylling, spinat, flødeost og bouillon i hver af peberfrugterne. Anbring hver af peberfrugterne på en bageplade og sæt bagepladen i ovnen.
  5. Efter 20-25 minutter tages peberfrugterne ud og serveres.
Sådan laver du salaten og tomatdressingen
  1. Skyl romainesalaten, tomaterne og champignonerne. Snit det hele i mindre stykker og server det i en skål med de udstenede oliven fordelt ovenpå.
  2. I en skål blandes tomatpasataen med græsk yoghurt, salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/peberfrugter-med-fyld-af-kylling-floedeost-og-spinat-dertil-sproed-sommersalat/