Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
De fyldte peberfrugter
4 store peberfrugter
800 gram kyllingbryst
75 gram flødeost
50 gram revet mozzarellaost eller anden revet ost
250 gram optøet spinat fra frost (5-6 klumper)
2 terninger kyllingebouillon (kan udskiftes med 2 tsk salt)
1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød salat med tomatdressing
250 gram renset champignon i skiver
1 romaine salat eller tilsvarende andet
250 gram små tomater
250 gram grønne oliven uden sten
2 dl tomatpassata / tomatsovs
½ dl græsk yoghurt
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du de fyldte peberfrugter
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Skyl, halver og fjerne kernerne fra peberfrugterne.
Skær kyllingebrysterne i tern eller skiver, og hæld kyllingen i en skål med spinat, flødeost og to findelte bouillonterninger. bland det hele godt sammen.
Fyld blandingen af kylling, spinat, flødeost og bouillon i hver af peberfrugterne. Anbring hver af peberfrugterne på en bageplade og sæt bagepladen i ovnen.
Efter 20-25 minutter tages peberfrugterne ud og serveres.
Sådan laver du salaten og tomatdressingen
Skyl romainesalaten, tomaterne og champignonerne. Snit det hele i mindre stykker og server det i en skål med de udstenede oliven fordelt ovenpå.
I en skål blandes tomatpasataen med græsk yoghurt, salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/peberfrugter-med-fyld-af-kylling-floedeost-og-spinat-dertil-sproed-sommersalat/