Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager » Sund opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Wok-bøfferne
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 terninger oksebouillon
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Grøntsagerne (Skal det være nemt, snup en wok færdigblanding)
  • 1 håndfuld haricots verts
  • 1 håndfuld rensede champignoner i skiver eller 1 glas champignoner
  • 1 håndfuld friske spinatblade eller 4 klumper frossen spinat
  • 1 stort skrællet og fintsnittet løg
  • 1 peberfrugt i valgfri farve
  • 1 håndfuld skrællet og fintsnittet knoldselleri eller pastinak
  • 1 stor skrællet og fintsnittet gulerod
  • 1 håndfuld slik ærter i bælg (kan udelades eller erstattes)
  • 1 terninger hønsebouillon
  • 1-2 spsk smør
Sådan gør du:
Sådan laver du wok-bøfferne
  1. I en skål blandes hakket oksekød med fintsnittet løg, en pulveriseret bouillonterning, salt og peber.
  2. Form otte flotte hakkebøffer, og grill eller steg dem i smør på en pande, i 3-4 minutter per side, ved hård varme.
Sådan laver du grøntsagerne
  1. Tag en stor pande eller wok, og giv den høj varme.
  2. Tilføj smør og hønsebouillon til den varme pande eller wok.
  3. Sauter alle de klargjorte grøntsager i 5-7 minutter ved høj varme.
  4. Fordel grøntsagerne i fire portioner og anret hakkebøfferne på toppen inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-wok-boeffer-med-masser-af-groentsager-en-laekker-livret/