Broccoli-spidskålsalat med grønkål med mandler og parmesanost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 6-8
Ingredienser:
  • 1 broccoli
  • ½ spidskål
  • 100 gram snittet grønkål
  • 1 håndfuld små tomater
  • 10-15 mandler
  • 5-6 revne omgange af parmesanost eller anden hård ost
  • 1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Bring 1 centimeter vand i kog i en 2-3 liters gryde.
  2. Skyl og snit broccolien i små buketter. Tilføj broccolibuketterne til gryden med det kogende vand, og lad dem dampkoge i 3-4 minutter. Overhæld broccolien med kold vand, og hæld efterfølgende vandet fra.
  3. Snit spidskålen og bland det med den snittede grønkål på et passende serveringsfad. Tilføj de afkølede broccolibuketter, snittede tomater og groft hakkede mandler.
  4. Top af med revet parmesanost og flagesalt inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/broccoli-spidskaalsalat-med-groenkaal-tomater-mandler-og-parmesanost/