Spinatsalat med spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
200 gram frisk babyspinat (skyllet)
100 gram snittet grønkål
100 gram snittet spidskål
1 rød peberfrugt
1 dåse champignon eller 1 håndfuld friske skåret i skiver
1 toppet spsk græskarkerner
10-15 mandler
1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
Sådan gør du:
Grib en pande og sauter champignonerne ved høj varme i 4-5 minutter.
Bland og anret spinatbladene, grønkålen og spidskålen på et stor fad.
Snit peberfrugt i tern eller strimler, og fordel peberfrugten på salatfadet.
Top salatfadet af med sauteret champignoner, mandler, græskarkerner og et drys flagesalt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spinatsalat-med-groenkaal-spidskaal-peberfrugt-champignon-og-mandler/