Grillet Portobelloburger med blandet sommersalat » Saftig livret
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Hakkebøfferne
  • 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
  • 300 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 tomater eller en håndfuld små
  • 1 snack peberfrugt
  • 100 gram frisk spinat
  • 1 håndfuld blandet bladsalat eller snittet hjertesalat
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk græskarkerner
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 klat smør (OBS. Hvis du pandesteger hakkebøfferne)
Sådan gør du:
  1. Tænd op i gasgrillen. Anvender du grillpande eller almindelig pande til stegning af hakkebøfferne, så giver du panden en klat smør under opvarmningen.
  2. Skræl løget og skær fire skiver af løget. Snit herefter resten af løget fint.
  3. Bland det fintsnittede løg, salt og peber godt sammen med oksefarsen, og form to flotte hakkebøffer.
  4. Steg hakkebøfferne ved høj varme i cirka 3-4 minutter per side alt afhængigt af tykkelsen på bøfferne.
  5. Mens hakkebøfferne grilles eller steges, skylles portobellosvampene, og stokken fjernes med en kniv.
  6. Smid portobellosvampene en tur på grillen eller panden med toppen nedad. Grill eller steg svampene i cirka 2-3 minutter på hver side. Når du vender portobellosvampene, drysses toppen med en smule sesamfrø.
  7. Skyl spinatbladene, bladsalat, peberfrugt og de tomater. Skær peberfrugt og tomater i mindre stykker og tilføj græskarkerner til din sommersalat.
  8. Når både hakkebøffer og portobellosvampene er stegt færdig, sammensættes dine burgere af henholdsvis portobellosvampe, mayonnaise, hakkebøf, tomatskiver, løgringe og salat..
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/grillet-portobelloburger-med-blandet-sommersalat-saftig-livret/