Ovnbagt Hokkaido græskar med timian, parmesanost og havsalt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 Hokkaido græskar (økologisk så skrællen kan anvendes)
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian eller tilsvarende af frisk timian
  • cirka 25 gram revet parmesanost
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask dit hokkaido-græskar, og del her efter græskaret over på midten, hvorefter kernerne fjernes med en spiseske.
  3. Skær de to kernefrie halvdele over i både af cirka 1 centimeters tykkelse, og anbring hokkaidostykkerne på en bradepande beklædt med bagepapir.
  4. Giv stykkerne et skvæt olivenolie, og vend stykkerne rundt i olivenolien, hvor efter du til sidst fordeler hokkaido-bådene på bagepladen.
  5. Krydr hokkaido-bådene med timian, havsalt, friskkværnet sort peber og revet parmesanost.
  6. Sæt bagepladen i ovnen, og bag hokkaido-bådene i 20-25 minutter.
  7. Vend gerne dine hokkaido-både halvejs i tilberedningen, så varmen fordeles jævnt på stykkerne
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnbagt-hokkaido-graeskar-med-timian-parmesanost-og-havsalt/