Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1,5 kg kyllingeoverlår
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 squash
  • 1 stort løg
  • 1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret timian
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel kyllingeoverlårene på bradepanden. Krydr med havsalt, friskkværnet sort peber og timian.
  3. Sæt bradepanden med kyllingeoverlårene i ovnen, og tilbered kyllingen i cirka 50 minutter.
  4. Skyl og snit peberfrugterne og de to squash i grove stykker. Skræl og snit løget fint.
  5. Fordel peberfrugter, squash og fintsnittet løg i et ildfast fad. Vend grøntsagerne i olivenolien, og krydr med salt og peber.
  6. Sæt det ildfaste fad ind på en anden bradepande i ovnen, så grøntsagerne tilberedes med kyllingeoverlårene i de sidste cirka 30-35 minutter af tilberedningstiden.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegte-kyllingeoverlaar-med-ovnbagt-peberfrugt-og-squash/