Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1,5 kg kyllingeoverlår
2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
2 squash
1 stort løg
1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
1 tsk tørret timian
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel kyllingeoverlårene på bradepanden. Krydr med havsalt, friskkværnet sort peber og timian.
Sæt bradepanden med kyllingeoverlårene i ovnen, og tilbered kyllingen i cirka 50 minutter.
Skyl og snit peberfrugterne og de to squash i grove stykker. Skræl og snit løget fint.
Fordel peberfrugter, squash og fintsnittet løg i et ildfast fad. Vend grøntsagerne i olivenolien, og krydr med salt og peber.
Sæt det ildfaste fad ind på en anden bradepande i ovnen, så grøntsagerne tilberedes med kyllingeoverlårene i de sidste cirka 30-35 minutter af tilberedningstiden.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegte-kyllingeoverlaar-med-ovnbagt-peberfrugt-og-squash/