Andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Sprødstegt andebryst
800 gram andebryst
1-2 spsk groft salt
Den sprøde blandede salat
100 gram spidskål
100 gram frisk spinat
100 gram grønkål
1 stor snackpeber
1 håndfuld små tomater
8-10 mandler
Tomat-paprikadressingen
1 dl creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
2 spsk tomatpassata
1 tsk paprika
1 tsk citronsaft
Sådan gør du:
Sådan laver du sprødstegt andebryst
Giv en stor pande høj varme.
Rids skindet på andebrysterne, uden at ridse ned i kødet.
Forkæl det ridsede andeskind med cirka 1 tsk hav- eller stensalt per andebryst. Gnup saltet ned i andeskindet med fingrene, og læg andebrysterne på den varme pande.
Steg først andebrysterne i 8-10 minutter ved høj varme på skindsiden. Herefter vendes andebrysterne med skindsiden opad, og tilberedes i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laver du den blandede salat
Skyl alle ingredienserne, og snit spidskål, spinat, tomat og peberfrugt i passende stykker. Bland herefter de snittede grøntsager med den friske spinat, og top salaten af med mandler.
Sådan laver du tomat-paprikadressingen
Bland creme fraiche, tomatpassata, paprika og citronsaft i en skål, og server dressingen til salaten.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/rosastegt-andebryst-med-sproed-blandet-salat-og-tomat-paprika-dressing/