Den bedste opskrift på sprødstegt flæsk med havsalt og spinatsalat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Sprødstegt flæsk
  • 1 kg flæsk i skiver
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Salaten
  • 100 gram spinat
  • 100 gram spidskål
  • 1 snackpeber
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 stor gulerod
  • 1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du stegt flæsk
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel flæskeskiverne på bagepapiret. Krydr flæsket godt med salt og friskkværnet sort peber.
  3. Sæt bradepanden i ovnen, og tilbered flæsket i 25 minutter, hvorefter de nu semi-sprøde flæskeskiver forsigtigt vendes rundt.
  4. Krydr den anden side af flæsket med salt og peber, og lad herefter flæsket tilberede i yderligere 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Sådan laver du den blandede salat
  1. Skyl spinatbladende, tomat og snack-peberet. Snit spidskålet, snack-peberet og tomaterne. Skræl guleroden, og riv den i strimler med dit juliennejern.
  2. Top salaten af med græskarkerner, og server den evt. med dressing eller ekstra jomfru oliven olie.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegt-flaesk-med-havsalt-og-skoen-blandet-salat-med-dressing/