Saftige hakkebøffer med sorte oliven » Nem og saftig favoritopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksefars
  • ½ glas / 1 håndfuld (50-75) gram sorte oliven uden sten
  • 1 æg
  • 1 løg
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 terning oksebouillon opløst i en smule kogende vand (cirka 0,2 dl)
  • 1 spsk smør
Sådan gør du:
  1. Start med at skrælle løget og snit det så helt fint. Hak så de sorte oliven groft.
  2. I en skål blandes oksefarsen med fintsnittet løg, de grofthakkede oliven, æg, bouillon, salt, peber og oregano.
  3. Grib en stor pande, giv den høj varme, og lad smøret smelte.
  4. Mens smøret smelter, formes 5-6 hakkebøffer af oksefarsen.
  5. Læg olivenbøfferne på panden, og steg dem i 4-6 minutter på hver side alt afhængigt af tykkelsen på hakkebøfferne. Juster evt. på varmen undervejs, når olivenbøfferne er brunet af.
  6. Server fx saftige olivenbøffer med en skøn sprød salat.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/super-saftige-hakkeboeffer-med-sorte-oliven-favoritopskrift-paa-olivenboeffer/