Blødkogte æg og knasende sprøde knækbrød med dit favoritpålæg
Tilberedningstid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 1
- 2 mellemstore æg (så passer det med kogetiden nedenfor)
- 2 ca. 10x10 cm af mine knasende sprøde kerneknækbrød
- 1 strejf flødeost pikant på hvert knækbrød
- 1 peberfrugt
- Vælg selv pålæg (jo mere fedtholdigt pålæg des flere kalorier)
- Salt til æggene
- Fyld en passende gryde eller kasserolle med ca. 1cm vand i bunden og læg æggene i vandet.
- Giv kogepladen høj varme, læg låget på og afvent vandet koger.
- Fra vandet koger, skruer du kogepladen ned til middel varme og giver æggene 6 minutter.
- Mens æggene koger, tilbereder du dine knækbrødshapsere med flødeost, pålæg og peberfrugt
- Når tiden er gået, skylles æggene kortvarigt under koldt vand, inden de serveres med knækbrødet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/bloedkogte-aeg-med-lchf-knaekbroed/
3.5.3251