Blødkogte æg og knasende sprøde knækbrød med dit favoritpålæg
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2 mellemstore æg (så passer det med kogetiden nedenfor)
  • 2 ca. 10x10 cm af mine knasende sprøde kerneknækbrød
  • 1 strejf flødeost pikant på hvert knækbrød
  • 1 peberfrugt
  • Vælg selv pålæg (jo mere fedtholdigt pålæg des flere kalorier)
  • Salt til æggene
Sådan gør du:
  1. Fyld en passende gryde eller kasserolle med ca. 1cm vand i bunden og læg æggene i vandet.
  2. Giv kogepladen høj varme, læg låget på og afvent vandet koger.
  3. Fra vandet koger, skruer du kogepladen ned til middel varme og giver æggene 6 minutter.
  4. Mens æggene koger, tilbereder du dine knækbrødshapsere med flødeost, pålæg og peberfrugt
  5. Når tiden er gået, skylles æggene kortvarigt under koldt vand, inden de serveres med knækbrødet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/bloedkogte-aeg-med-lchf-knaekbroed/