Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
800-1000 gram andebryster
Groft salt
De sauterede grøntsager
500 gram frosne haricots verts bønner
250 gram renset og snittet grønkål
500 gram rensede og snittede champignoner eller to hurtige glas
Smag til med salt, peber og andre krydderifavoritter
Sådan gør du:
Sådan laver du rosastegt andebryst
Grib en stor pande, og giv den høj varme.
Rids skindet på andebrysterne med en kniv. Undgå at ridse ned i kødet.
Gnid de ridsede andeskind med et godt drys groft salt. Læg andebrysterne med skindsiden nedad på den varme pande.
Efter 8-10 minutter på skindsiden, skrues der ned til middel varme, og andebrysterne vendes nu med skindsiden opad. Tilbered herefter andebrysterne i yderligere 6-8 minutter.
Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laves de sauterede grøntsager
Hæld det meste af det resterende andefedt fra panden. Gem det evt. til anden madlavning.
I det resterende andefedt på panden, sauteres de skiveskårne champignoner.
Når champignonerne er sauteret i nogle minutter, tilsættes grønkålen og bønnerne til panden, og sauteringen fortsættes i yderligere 3-4 minutter.
Skær andebrysterne i skiver, og server de sauterede grøntsager dertil.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/rosastegt-andebryst-med-sauterede-boenner-groenkaal-og-champignoner/