Rosastegt andebryst med lun bønne-champignon-grønkålssalat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryster
  • Groft salt
De sauterede grøntsager
  • 500 gram frosne haricots verts bønner
  • 250 gram renset og snittet grønkål
  • 500 gram rensede og snittede champignoner eller to hurtige glas
  • Smag til med salt, peber og andre krydderifavoritter
Sådan gør du:
Sådan laver du rosastegt andebryst
  1. Grib en stor pande, og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne med en kniv. Undgå at ridse ned i kødet.
  3. Gnid de ridsede andeskind med et godt drys groft salt. Læg andebrysterne med skindsiden nedad på den varme pande.
  4. Efter 8-10 minutter på skindsiden, skrues der ned til middel varme, og andebrysterne vendes nu med skindsiden opad. Tilbered herefter andebrysterne i yderligere 6-8 minutter.
  5. Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laves de sauterede grøntsager
  1. Hæld det meste af det resterende andefedt fra panden. Gem det evt. til anden madlavning.
  2. I det resterende andefedt på panden, sauteres de skiveskårne champignoner.
  3. Når champignonerne er sauteret i nogle minutter, tilsættes grønkålen og bønnerne til panden, og sauteringen fortsættes i yderligere 3-4 minutter.
  4. Skær andebrysterne i skiver, og server de sauterede grøntsager dertil.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/rosastegt-andebryst-med-sauterede-boenner-groenkaal-og-champignoner/