Blomkålsboller med broccoli og rødbeder
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 12
Ingredienser:
  • 500 g Blomkål (...eller der omkring, husk stokke kan anvendes)
  • 250 g Broccoli (...eller der omkring, husk stokke kan anvendes)
  • 4 mellem rødbeder ( ...eller der omkring)
  • 1½ tsk. Bagepulver (Vælg glutenfri)
  • 2½ spsk. Loppefrøskaller / Psyllium husk
  • ½-1 dl Pofiber
  • 2 spsk. Solsikkekerner
  • 2 spsk. Hørfrø
  • 3 æg
  • 1½ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Snit eller hak blomkålen, broccolien og rødbederne med foodprocessor, blender, minihakker eller juicer.
  2. Bland de resterende ingredienser med de fintsnittede blomkål, broccoli og rødbeder og ælt massen godt igennem.
  3. Ligesom opskriften på mine knasende sprøde knækbrød, så skal massen have lov at trække efter blanding af ingredienserne. Fortsæt efter cirka 15 minutter.
  4. Form dine boller i hånden eller med en ske og læg dem på en bageplade med et stykke bagepapir.
  5. Tænd ovnen på 160 grader varmluft og sæt pladen med bollerne ind. Bollerne har megen fugt i sig, og derfor vil jeg til enhver tid anbefale, at du forlænger bagetiden fremfor at bage dem hårdt.
  6. Grøntsagsbollerne skal have mellem 45 - 60 min - alt afhængig af størrelsen på dem og hvor gyldne du ønsker bollerne.
Næringsindhold
Pr.: Brød Kalorier: 65 Fedt: 3 Kulhydrater: 4 Protein: 5
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sunde-groentsagsboller-af-blomkaal-broccoli-og-roedbeder-2/