Rosastegt andebryst på bund af rødkål med hjemmerørt dressing
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
600-800 gram andebryst
½ rødkål
100 gram granatæblekerner (kan undlades, hvis din kostretning er fx LCHF/KETO)
Hjemmerørt dressing
4 spsk creme fraiche (jo lavere fedtprocent des færre kalorier)
1 tsk tørrede krydderurter bland fx timian, basilikum, oregano mm.
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du andebryst perfekt på den bedste måde
Giv en stor pande høj varme.
Rids andeskindet forsigtigt med en kniv, uden at ridse ned i kødet.
Gnid andeskindet med et godt drys salt, hvorefter andebrysterne lægges på den varme pande med skindsiden nedad.
Efter 8-10 minutter på skindsiden, skrues der ned til middel varme, og andebrysterne vendes, og steges nu med skindsiden opad i yderligere 6-8 minutter.
Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Snit rødkålen på et mandolinjerns fineste indstilling. Alternativt kan rødkålen snitte fint med en kniv.
Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål.
På en tallerken anrettes den snittede rødkål, fintskåren andebryst, fordele granatæblekerner og dressing øverst, samt evt. et drys flagesalt inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/rosastegt-andebryst-paa-bund-af-roedkaal-med-granataeblekerner-og-dressing/