Hakkebøffer og broccoli med flødeost » Opskrift med grøntsager
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Saftige hakkebøffer
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 æg
  • 2 terninger oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt eller almindelig salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Dampet broccoli med flødeost og havsalt
  • 2 broccolihoveder
  • 50 gram flødeost pikant, med urter eller anden variant
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
Sådan laver du de saftige hakkebøffer
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. I en skål blandes de opløste bouillonterninger med resten af ingredienserne til hakkebøfferne.
  3. Form 10-12 små hakkebøffer ud af oksefarsen, og steg dem cirka 5-6 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne er klar til servering.
Sådan laver du den dampede broccoli med flødeost og havsalt
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en stor gryde, og bring vandet i kog.
  2. Skyld og snit broccoliene i mindre buketter, hvorefter broccolibuketterne tilføjes til gryden med kogende vand.
  3. Efter 4-5 minutter hældes vandet fra, og gryden sættes tilbage på den varme kogeplade.
  4. Tilsæt flødeosten til gryden, og lad den smelte under forsigtig omrøring.
  5. Anret en bund af broccoli, og placer de saftige hakkebøffer ovenpå.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-hakkeboeffer-paa-bund-af-dampet-broccoli-med-floedeost-og-havsalt/