Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 600-700 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 250 gram rensede og snittede champignoner eller 1 glas(den hurtige)
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 2 terninger oksebouillon
  • 2 spsk flødeost pikant
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk mild paprika
  • evt. chili
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og svits det hakkede oksekød af under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, flødeost og oksebouillon til panden.
  3. Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber og evt. chili mm.
  4. Mens kødsovsen simrer, sauteres haricots verts bønner og champignoner på endnu en pande ved høj varme i 5-8 minutter.
  5. Anret de sauterede bønner og champignoner på tallerkener, tilføj kødsovsen og top af med mozzarellaost.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/skoen-boenne-bolognese-med-revet-mozzarellaost-hurtigt-nemt-og-laekkert/