Den bedste opskrift på grøntsagsbolognese med mozzarellaost
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød
600-700 gram haricots verts bønner (fra frost)
250 gram rensede og snittede champignoner eller 1 glas(den hurtige)
50 gram revet mozzarellaost
1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
1 løg snittet fint
½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
2 terninger oksebouillon
2 spsk flødeost pikant
½ tsk friskkværnet sort peber
½ tsk mild paprika
evt. chili
Sådan gør du:
Grib en stor pande og svits det hakkede oksekød af under kyndig omrøring.
Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, flødeost og oksebouillon til panden.
Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber og evt. chili mm.
Mens kødsovsen simrer, sauteres haricots verts bønner og champignoner på endnu en pande ved høj varme i 5-8 minutter.
Anret de sauterede bønner og champignoner på tallerkener, tilføj kødsovsen og top af med mozzarellaost.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/skoen-boenne-bolognese-med-revet-mozzarellaost-hurtigt-nemt-og-laekkert/