Saftig kyllinginderfilet i cremet kokosspinat » nem og lækker opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 800 gram kyllinginderfilet
  • 500 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande eller gryde høj varme.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring.
  3. Tilføj bouillon og den fede del af kokosmælken. Nyd gerne det velsmagende kokosvand, men du laver maden ;-)
  4. Tilføj kyllinginderfileterne til den cremede kokosspinat, og skru varmen ned til middel.
  5. Lad kyllingen simre i den cremede spinat i cirka 10-12 minutter, og smag til med salt og peber.
  6. Hæld kyllinginderfileterne og den cremede spinat over i et ildfast fad inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kyllinginderfilet-i-cremet-kokosspinat-saftig-sund-og-simpel-favorit/