Pesto-paneret rødspættefilet med lun bønnesalat og spinatsalat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Pesto-paneret fisk
  • 800-1000 gram rødspættefileter, pangasius eller anden filet af fisk
  • 1 glas grøn pesto (Hjemmelavet eller færdigkøbt)
  • ½ - 1 tsk Salt
  • ½ tsk Sort peber
Lun bønnesalat med champignon og løg
  • 100 gram ærter (kan undlades eller udskiftes med edamamebønner)
  • 400 gram haricots verts bønner (gerne snittet i mindre stykker)
  • 250 gram champignon eller den hurtige 1 glas champignoner
  • 1-2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2-4 spsk olivenolie
  • ½-1 tsk Salt
  • ½ tsk Sort peber
Frisk blandet spinatsalat
  • 250 gram skyllet frisk spinat
  • ½ agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor gulerod
Sådan gør du:
Sådan laver du pesto-paneret fisk
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel fiskene på bagepapiret.
  3. Krydr med salt og peber. Fordel den grønne pesto over fiskene.
  4. Bag dine pesto-panerede fisk i cirka 20-25 minutter ved 200 grader, herefter er fisken klar.
Sådan laver du den lune bønnesalat
  1. Skræl og snit løgene i skiver. Skyld champignoner og snit dem i skiver.
  2. I et ildfast fad blandes haricots verts bønner, ærter, løg og champignonskiver. Vend grøntsagerne med olivenolien, presset hvidløg, salt, peber og evt. andre yndlingskryderier.
  3. Sæt det ildfaste fad i ovnen i 15-20 minutter sammen med fisken.
Sådan laver du den friske spinatsalat
  1. Skyl og snit spinatbladende groft. Skræl og strimmel eller spiraler guleroden, skyl og snit peberfrugt og agurk, og anret alle salatingredienserne på et serveringsfad.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/pesto-paneret-fisk-med-lun-aerte-boennesalat-og-kold-spinatsalat/