Omelet med spinat, skinke, tomat og løg » Nem og sund opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 100 skinke i tern eller strimler
  • 1 håndfuld frisk spinat eller 2 klumper optøet fra frost
  • 1 lille løg
  • 1 håndfuld små tomater
  • ½ salt
  • 2 knsp sort peber
  • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
  • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. Skyl de friske spinatblade, og klem vandet ud at spinaten, ved at knytte hånden.
  3. Skyl og snit tomaterne, og skræl og snit løget.
  4. Slå æggene ud i en skål, og bland så skinke, spinat, snittet løg, tomat, salt og peber i æggemassen.
  5. Tilføj evt. fedtstof til panden, inden ægge-blandingen hældes på eller anvend slip-let pande.
  6. Tilbered omeletten under låg eller tildækket af stanniol ved middel varme i cirka 5-7 minutter.
  7. Flip evt. den færdige omelet som vist på billedet, så omeletten serveres foldet, med lidt ekstra tomater.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/klassisk-omelet-med-skinke-spinat-tomat-gulerod-og-loeg/