Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Hakkebøfferne
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sot peber
  • + evt. andre favoritkrydderier
  • 10 gram smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Spidskålssalaten mm.
  • 1 stort spidskål
  • 400 gram haricots verts bønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 glas tacosovs af valgfri styrke
Sådan gør du:
Sådan laver du hakkebøfferne
  1. Giv en pande høj varme.
  2. Bland hakket oksefars, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber i en skål.
  3. Form 8 hakkebøffer af oksefarsen, og steg bøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
  4. Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad dem færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter.
Sådan laver du den sprøde spidskålssalat
  1. Blancher haricots verts bønnerne ad tre omgange med kogende vand.
  2. Riv spidskålet i fine strimler på dit mandolinjern eller snit det fint med en kniv.
  3. Riv også peberfrugten i skiver på mandolinjernet, og bland herefter spidskål, haricots verts bønner og peberfrugt, og anret en portion salat på fire tallerkener.
  4. Fordel tacosovsen over de fire salatanretninger. Fordel så de små halve tomater, og top af med en til to hakkebøffer per tallerken.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-hakkeboeffer-paa-sproed-spidskaalssalat-med-spicy-tacosovs/