Squashpasta med cremet ostesovs, kylling, champignon og bacon
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
EasyRecipe
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Kødet i din carbonara
100 gram bacon i tern
400-500 gram kyllingbryst skåret i cirka 1 x 1 cm stykker
250 gram hele champignoner
OBS. Smag til med krydderier: salt, peber, paprika osv.
Cremet ostesovs til din carbonara
2 æg
200 gram flødeost gerne med smag fx pikant eller krydderurter
50 gram revet parmesanost (kan udelades, men smager skønt)
½ tsk friskkværnet sort peber
evt. andre skønne krydderier
OBS. fortynd om nødvendigt ostesovsen med lidt vand
Grøntsagspasta til din carbonara
3 squash / zucchini
Sådan gør du:
På en slip-let pande steges baconen sprød ved høj varme.
Når baconen er færdigstegt, lægges det forsigtigt af på en tallerken.
Skyl og rens champignonerne. Steg kylling og champignoner i resten af den varme baconfedt gennem 4-5 minutter.
Læg efterfølgende kyllingen af på en tallerken og dæk med stanniol.
Rens panden for resterende stegefedt, og tilføj flødeost, parmesanost, æg og krydderier til panden. Lad æg og flødeost forenes til en sammenhængende ostesovs under kyndig omrøring ved middel varme.
Mens ostesovsen hygger sig lidt, skylles og rives de tre squash med et juliennejern, spiralizer eller lignende.
Server til sidst den grønne squashpasta med cremet ostesovs, champignoner, kylling og sprød bacontopping.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/squashpasta-med-cremet-ostesovs-kylling-champignon-og-sproed-bacon/