250 gram friske champignoner renset og i skiver eller 1 glas af de hurtige
1 lille håndfuld mandler
Urtedressingen (lav den selv eller køb en færdig)
6-8 spsk creme fraiche (kan udskiftes med en let yoghurt for færre kalorier)
1 dusk frisk eller 1 tsk tørrede krydderurter fx purløg eller basilikum
2 spsk citronsaft
½ tsk salt
Sådan gør du:
Sådan laver du kyllingefrikadellerne
Skræl og snit løget fint.
Rør kyllingefarsen godt sammen med snittet løg, bouillon, paprika, salt og peber.
Lad smørret smelte på en stor pande ved høj varme.
Med en ske formes frikadellerne og steges på panden ved høj varme i cirka 2-3 minutter på hver side.
Sådan laver du spinatsalaten
Sauter de skiveskårne champignoner på en pande evt. i noget af stegefedtet fra panden med kyllingefrikadellerne. Dette tilfører fantastisk smag (og tilfører naturligvis lidt ekstra kalorier).
Mens champignonerne sauteres, skylles spinaten, grønkålen og peberfrugten.
Snit peberfrugten fint og bland salatingredienserne sammen. Top salaten af med mandler og sauterede champignoner.
Sådan laver du hjemmelavet urtedressing
Skyl og snit de friske krydderurter.
Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, og fordel urtedressingen over spinatsalaten.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-kyllingefrikadeller-med-frisk-spinatsalat-og-hjemmeroert-urtedressing/