Cremet ostesuppe med friske porrestrimler og sprød bacon
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost pikant - alternativt en friskost for færre kalorier
  • 200 gram kyllingbryst
  • 200 gram bacontern
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 terninger hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 2 porrer
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • Evt. chilipulver
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme. Læg den sprøde bacon til side på et stykke køkkenrulle, når den er færdigstegt.
  2. Bland hønsebouillon og fintsnittet kyllingbryst i en 2-3 liters gryde, og varm grydens indhold godt igennem i 4-5 minutter.
  3. Tilføj flødeost og fintsnittet porrer og giv ostesuppen et opkog. Smag herefter ostesuppen til med salt, peber og evt. en smule chili for ekstra varme.
  4. Server din cremede ostesuppe med kyllingestykker, porrestrimler og sprød bacontopping.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-ostesuppe-med-friske-porrestrimler-kylling-og-sproed-bacon/