1 tsk flagesalt (havsalt) som serveringsdrys på frikadellerne
20 gram smør til stegning
Sådan gør du:
Skræl og snit løget fint.
Bland hakket kalv- og svinekød med cheddar ost, æg, løg, bouillon, chili, salt, peber og rør frikadellefarsen grundigt sammen med håndkraft eller en grydeske. Farsen må meget gerne være en smule våd i det, så bliver dine cheddar-chili frikadeller ekstra saftige.
Giv en pande høj varme, og lad smørret smelte ved høj varme. Anvend evt. en ekstra pande for stegning af alle frikadellerne på en gang.
Løbende mens smørret smelter formes cheddar-chili frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
Steg frikadellerne i cirka 3-4 minutter per side, indtil de er gyldne, sprøde og lækre.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/super-saftige-cheddar-chili-frikadeller-med-havsalt/