Saftig Cheeseburger med spejlæg, flødeost og grønt » LCHF Burgerfavorit
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500g hakket oksefars
  • 50g revet mozzarellaost ost
  • 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 4 skiver ost (1 skive ost per bøf)
  • 50g flødeost fx med pikant smag
  • 1 løg
  • 4 æg (1 spejlæg per bøf)
  • 16 skiver agurk
  • 16 skiver tomat
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør (15 gram)
  • + Burgerboller fx LCHF-venlig (find opskrifterne ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Bland oksefarsen, revet os, fintsnittet løg, peber og bouillonblandingen sammen i en skål.
  2. Smid en klat smør på en panden. Form fire flotte bøffer og steg dem ved høj varme i 3-4 minutter på hver side til de er gennemstegte.
  3. Når burgerbøfferne er færdigstegte, vendes de en sidste gang på panden, og der lægges en skive ost på hver af de fire burgerbøffer, hvorefter burgerbøfferne tages af panden.
  4. Slå de fire æg forsigtig ud på panden, og tildæk panden med et stykke stanniol for nemmere og hurtig tilberedning. Giv spejlæggene 4-5 minutter ved middel varme. Krydr med salt og peber.
  5. Halver burgerbollerne og smør bollerne med et strejf flødeost. Fyld agurk, tomat og evt. salat og andet grønt i burgeren.
  6. Læg en af de ostebeklædte burgerbøffer i hver burgerne, og herpå et spejlæg i hver af burgerne. Afslut med lidt mere agurk og tomat og burgeren øverste burgerbolle. Voila!
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cheese-burger-spejleaeg-floedeost-groent/