Steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
Ingredienser:
2 x 150-200 gram oksesteak fx tyksteg eller flanksteak
250 gram broccoli i små buketter
250 gram frisk babyspinat
1 rød peberfrugt
100 gram bacon i tern
1 spsk groft hakkede mandler
1 spsk smør
Salt
Peber
Sådan gør du:
Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved høj varme.
Efter nogle minutter, når baconfedtet smelter på panden, lægges de to steaks i baconfedtet og steges sammen med baconternene.
Når baconen er stegt sprød, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
Når steaksene er stegt 3-4 minutter på hver side, tages de af og pakkes ind i stanniol.
Damp-kog broccolibuketterne i en kasserolle med 1 dl vand i cirka 2-3 minutter.
Skyl spinaten og snit peberfrugten fint.
Anret spinaten på to tallerkener med de dampede broccolibuketter, de skiveskårne steaks, peberfrugt, sprød bacon og mandelsplinter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-steak-salat-med-broccoli-spinat-sproed-bacon-og-mandelsplinter/