Steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 2 x 150-200 gram oksesteak fx tyksteg eller flanksteak
  • 250 gram broccoli i små buketter
  • 250 gram frisk babyspinat
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 spsk groft hakkede mandler
  • 1 spsk smør
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved høj varme.
  2. Efter nogle minutter, når baconfedtet smelter på panden, lægges de to steaks i baconfedtet og steges sammen med baconternene.
  3. Når baconen er stegt sprød, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
  4. Når steaksene er stegt 3-4 minutter på hver side, tages de af og pakkes ind i stanniol.
  5. Damp-kog broccolibuketterne i en kasserolle med 1 dl vand i cirka 2-3 minutter.
  6. Skyl spinaten og snit peberfrugten fint.
  7. Anret spinaten på to tallerkener med de dampede broccolibuketter, de skiveskårne steaks, peberfrugt, sprød bacon og mandelsplinter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-steak-salat-med-broccoli-spinat-sproed-bacon-og-mandelsplinter/