Nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 100 skinke i tern eller strimler
  • 1 håndfuld frisk spinat ( eller 1-2 klumper optøede fra frost)
  • 1 håndfuld optøede haricots verts bønner
  • 1 håndfuld små tomater skåret i halve
  • ½ Peberfrugt skåret i strimler
  • ½ tsk salt
  • 2 knsp sort peber
  • ½ tsk paprika
  • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
Sådan gør du:
  1. Steg baconen sprød på en stor pande ved høj varme. Når baconen er sprødstegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
  2. Slå æggene ud i en skål, og rør rundt med skinke, spinat, bønner, salt, peber og evt. andre krydderier.
  3. Hæld evt. noget af det overskydende baconfedt væk (sparer dig for overflødige kalorier), og hæld æggemassen ud på panden, du stegte baconen sprød på.
  4. Top omeletten af med halve tomater og paprikastrimler og den sprøde bacon.
  5. Dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol, og tilbered omeletten i 6-8 minutter ved middel varme.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/skoen-omelet-med-sproed-bacon-skinke-boenner-spinat-tomat-og-peberfrugt/