Bolognese opskrift med ratatouille, spinat, tomater og oliven
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Bolognese
1000 gram hakket oksekød (overskydende stegefedt kan hældes fra for færre kalorier)
1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
1 løg snittet fint
1 gulerod
½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
2 terninger oksebouillon
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk mild paprika
3 knsp chili (kan udelades)
Ratatouille
1 squash a' cirka 300 gram
2-3 store tomater
1-2 peberfrugter
1 lille løg.
1 spsk olivenolie
Resten af det grønne
200 gram frisk spinat
1 glas oliven (jeg brugte mandelfyldte)
200 gram små snacktomater
Sådan gør du:
Sådan laver du bolognese
Brun det hakkede oksekød ved høj varme gennem 4-5 minutter i en gryde. Efter stegning kan du uanset kødets fedtprocent hælde det overskydende stegefedt fra for færre kalorier.
Skyl, skræl og snit guleroden fint, og skyl og snit den friske basilikum.
Tilsæt din tomatsovs, oksebouillonterninger, gulerod, løg og basilikum til gryden med det brunede oksekød. Smag til med salt, peber, paprika, chili osv.
Skru ned på middel varme, og lad din bolognese simre, indtil resten af retten er klar.
Sådan laver du ratatouille
Klargør alle grøntsagerne og snit dem i passende tern.
Giv den pande høj varme. Tilføj olivenolie og grøntsagerne og sauter dem gennem 4-5 minutter.
Krydr med salt, peber og andre favoritkrydderier.
Sådan klargør du resten af det grønne
Skyl de friske spinatblade og tomaterne, og ryst begge dele frie for vand. Dræn dine oliven for vand.
Anret tallerkenerne med den friske spinat, tomater, oliven, ratatouille og din lækre bolognese.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/laekker-bolognese-med-ratatouille-spinat-tomater-og-mandelfyldte-oliven/