Pandestegt andebryst med spinatsalat og sauterede champignoner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryst
  • Havsalt (alternativt andet salt, du har ved hånden)
De grønne herligheder
  • 250 gram spinat
  • 500 gram champignoner eller 2 glas af de hurtige
  • 3 store tomater
  • 1 spsk peanuts
  • Groft salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du andebrysterne
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne (uden at ridse ned i kødet). Salt herefter de ridsede andeskind med cirka 1 tsk groft salt per andebryst. Gnup saltet godt ned i det ridsede andeskind.
  3. Læg andebrysterne med skindsiden nedad, og steg dem i 8-10 minutter ved høj varme.
  4. Vend herefter skindsiden opad, og steg andebrysterne i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
  5. Læg andebrysterne til side på et spækbræt, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
De grønne herligheder
  1. Skyl spinaten, tomaterne og champignonerne godt, og ryst det hele godt fri for vand.
  2. Rens og snit champignonerne i skiver. Hæld det meste af andefedtet væk fra panden, du stegte andebrysterne på, og sauter så de skiveskårne champignoner i 4-5 minutter på panden.
  3. Skær tomaterne i både eller skiver. Lige inden servering tilføjes spinat, tomat og peanuts til panden med de sauterede champignoner.
  4. Vend hele molevitten lynhurtigt rundt i panden saft, kraft og smag, inden det serveres med skiveskåret andebryst.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/rosastegt-andebryst-med-sauterede-champignoner-frisk-spinat-og-tomat/