Grøntsagsomelet med bacon, sauterede bønner og salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Grøntsagsomeleten
  • 10-12 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 glas champignon (eller rensede og snittede friske)
  • 50 gram frisk skyllet spinat
  • 1 lille løg
Sauterede bønner
  • 300 gram haricots verts bønner (optøede)
  • 1 tsk hørfrø
  • 2 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
Blandet salat
  • 200 gram frisk skyllet og spinat
  • 2 store tomater eller en håndfuld små
  • 1 glas udstenede sorte oliven
  • 1 spsk mandler, saltede mandler eller anden nøddetopping
Sådan gør du:
Omeletten (tilberedning på pande)
  1. Giv en stor pande høj varme, og steg baconternene sprøde gennem 5-7 minutter.
  2. Slå æggene ud i en skål. Bland spinat, snittet løg og champignoner i æggemassen.
  3. Læg den færdigstegte bacon til side på et stykke køkkenrulle, og hæld det meste af baconfedtet fra panden til side i en skål. Det sparer dig for en hel del kalorier, men giver stadig baconsmag til omeletten.
  4. Giv panden middel varme, og tilføj æggemassen til panden. Tilbered omeletten i cirka 8-12 minutter tildækket med et stykke stanniol.
Den grønne salat
  1. Skyl og snit spinat, tomat og peberfrugt. Bland salatingredienserne og top af med olien og groft hakkede mandler.
Haricots verts bønnerne
  1. Tilføj 1 spsk af det gemte baconfedt til en pande, og sauter haricots verts bønner og hørfrø i 3-4 minutter ved høj varme. Server med groft hakkede mandler.
Næringsindhold
Pr.: Pr. portion Kalorier: 375 Fedt: 15 Kulhydrater: 5 Protein: 20
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-groentsagsomelet-med-bacon-sauterede-boenner-og-blandet-salat/