Grillede hakkebøffer - Opskrift med cheddarost, spejlæg og salat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Grillbøffer med cheddarost og spejlæg
500 gram hakket oksekød
8 æg (2 spejlæg per person)
50 gram cheddarost
1 oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand.
1 tsk paprika
1 strejf friskkværnet sort peber
Rødkålssalaten
200 gram rødkål
250 gram små tomater
1 peberfrugt
1 agurk
Sådan gør du:
Fyr op i gasgrillen og evt. en stegeplade til spejlæg. Alternativt kan en stor pande eller grillpande anvendes (Giv gerne panden en lille klat smør).
Grib en skål og bland det hakkede oksefars med den opløste bouillon, paprika og friskkværnet sort peber.
Form 4-6 hakkebøffer af oksefarsen, og tilbered dem i 3-4 minutter ved høj varme.
Når hakkebøfferne vendes fordeles cheddarosten over hakkebøfferne, hvorefter bøfferne tilberedes 3-4 minutter på den anden side.
Spejlæggene
Mens hakkebøfferne tilberedes, opvarmes en pande, hvis ikke du benytter stegeplade i grillen.
Slå æggene ud og tilbered spejlæggene i cirka 3-5 minutter ved middel til høj varme.
Rødkålssalaten
Skyl og snit rødkål, peberfrugt og agurk fint med kniv eller på et mandolinjern.
Anret rødkål, peberfrugt, agurk og tomater som en bund. Anret herefter spejlæg og grillbøffer.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-grillboeffer-med-cheddarost-spejlaeg-og-sproed-roedkaalssalat/