Spidskålssalat med spinat og smilende æg » Nem og sund opskrift
Tilberedningstid
10 Minutter
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 1
3-4 æg 1 håndfuld frisk spinat 1 håndfuld skyllet og fintsnittet spidskål Salt Friskkværnet sort peber Hæld 1 centimeter vand i en kasserolle. Læg æggene i, og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes timeren til 7 minutter. Skyl de friske spinatblade, og anret dem på en tallerken. Tilføj den fintsnittede spidskål. Når æggene er færdige, skylles æggene under koldt vand, pilles og lægges ovenpå spinat og spidskål. Flæk hver af æggene med et hurtigt snit, og nyd den lækre salat med "blommedressing", salt og friskkværnet sort peber. Pr.: 100 gram Kalorier: 155 Fedt: 11 Kulhydrater: 1 Protein: 13
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/frisk-spinat-spidskaalssalat-med-smilende-aeg/
3.5.3251