Farsruller med bacon, pesto, oliven og fetaost » Opskrift på pande
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 800 gram hakket oksekød
  • 200 gram bacon i skiver
  • 1 håndfuld (50-75 gram) oliven uden sten (kan udelades)
  • 50 gram fetaost i tern
  • 6 spsk grøn eller rød pesto
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes hakket oksekød med finsnittet løg, halvdelen af de grofthakkede oliven, halvdelen af fetaosten, salt, peber og paprika.
  2. Tag to cirka 30 centimeter lange stykker stanniol og læg dem på bordet. Fordel oksefars-blandingen i to, og læg en portion på hver af stanniolstykkerne.
  3. Pres herefter to flade firkanter af oksefarsen med en tykkelse på cirka 1 centimeters tykkelse.
  4. Smør hver af fladerne med et lag pesto, og fordel herpå resten af de hakkede oliven og fetaosten.
  5. Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen-firkanterne til runde fastpressede kødruller.
  6. Svøb herefter de to oksefarsruller med cirka i 6-8 skiver bacon per kødrulle.
  7. Giv en stor pande middel varme, og steg kødrullerne sprøde hele vejen rundt gennem cirka 20-25 minutter. Benyt gerne et stegetermometer, og sigt mod en centertemperatur på cirka 70 grader.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/baconsvoebte-koedruller-med-pesto-hakkede-oliven-og-cremet-fetaost/