Paneret fiskefilet på pande med bønnesalat og ovnbagt blomkål
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Fiberpaneret fladfisk
800 gram fladfisk fx rødspættefileter
2 æg
½-1 dl pofiber (kan udelades for færre kalorier)
15 gram smør til stegning
1 citron skåret i skiver
Salt og peber efter smag og behag
Ostegratineret blomkål
1 blomkålshoved
50-75 gram flødeost (Urte- og pikantsmag er gode varianter)
50-75 gram revet mozzarellaost
1 tsk tørret basilikum eller en frisk dusk hakket fint
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Bønne-tomatsalat
250 gram haricots verts bønner
250 gram tomater
1 peberfrugt
1 håndfuld frisk spinat
1 spsk grove mandelsplinter
Sådan gør du:
Sådan laver du den lækreste ovnbagte ostegratinerede blomkål
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl og snit blomkålen i mindre buketter.
Hæld blomkålsbuketterne over i et ildfast fad, og vend dem rundt i flødeosten.
Top blomkålsbuketterne af med revet mozzarellaost, basilikum, peber og havsalt.
Sæt det ildfaste fad i ovnen, og tilbered blomkålsbuketterne i cirka 20 minutter.
Sådan laver du de lækreste fiberpanerede fladfisk
Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel.
Hæld pofiberen i endnu en dyb tallerken.
Stik en stor pande en klat smør, og giv panden middel til høj varme.
Vend først fladfiskene i æggeblommerne, og herefter i pofiber, hvorefter de panerede fladfisk lægges over i smørret på panden.
Steg de fiberpanerede fladfisk i cirka 2-3 minutter per styk alt afhængig af tykkelsen. Krydr med salat og peber stegningen.
Efterhånden som fiskene bliver stegt færdig, lægges de af på en tallerken, og serveres med citronskiver.
Sådan laver du den lækreste lune bønne-tomatsalat
Damp eller kog haricots verts bønnerne i 3-4 minutter i en gryde med vand. Dræn bønnerne for vand, og bland dem med spinatblade, snittede tomater og peberfrugt.
Top den lune bønnesalat af med mandelsplinter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberpaneret-fladfisk-med-lun-boenne-tomatsalat-og-ostegratineret-blomkaal/