Squashpasta opskrift med ostesovs og fritteret gris » ala carbonara
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Den fritterede gris
  • 800 gram nakkefilet eller nakkekoteletter
Ostesovsen (opskriftens energitætte del bør nydes i sunde mængder)
  • 150 gram flødeost med smag af pikant, krydderurter eller neutral
  • 50 gram revet parmesanost
  • 1 tsk tomatpure
  • 1-2 tsk paprika
  • evt. en smule vand til at fortynde ostesovsen
Det grønne
  • 600 gram squash / zucchini ~ (cirka 2 små eller 1 stor)
  • 1 rød peberfrugt
Sådan gør du:
Sådan laver du den bedste grøntsags-carbonara
  1. Grib en skarp kniv, og snit nakkefileten i små tern - cirka 1 x 1 centimeter.
  2. Tag en slip-let pande, og steg de nakkefilet-tern sprøde ved høj varme. Er udskæringen en anelse mager, kan du tilføje en smørklat til fritteringen(dette tilfører naturligvis ekstra kalorier).
  3. Læg de stegte tern af nakkefilet til side på en tallerken, og brug panden til ostesovsen.
Sådan laver du ostesovsen
  1. Tilføj flødeost, parmesanosten, tomatpuréen, løg og paprika ti panden, og lad ostesovsen smelte sammen under kyndig omrøring ved middel varme.
Sådan laver du lækre grøntsager til din sundere carbonara
  1. Skyld squashen og peberfrugten. Strimmel/spiraler squashen til pastalignende strimler med et juliennejern eller spiralizer.
  2. Snit peberfrugten i små tern.
  3. Server squashpastaen med de fritterede nakkefilet-tern, peberfrugt og cremet ostesovs.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/squashpasta-med-cremet-paprika-ostesovs-og-fritteret-gris-ala-carbonara/