Chicken cheeseburger med smørstegte haricots verts
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500g kyllingbrystfileter
  • 4 skiver ost (1 skive ost per bøf)
  • 1 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 50g flødeost fx med pikant smag
  • 400g haricots verts bønner (fra frost)
  • 16 skiver agurk
  • 16 skiver tomat
  • ½ snittet salat fx Iceberg
  • 2 x 10 gram smørklatter
  • 1 skvæt citronsaft
  • + Burgerboller fx LCHF-venlig (find opskrifterne ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Smelt en smørklat på en pande ved høj varme.
  2. Når smørret er smeltet, brunes kyllingfileterne af i 2 min på hver side, hvorefter der tilsætter to spsk. vand til panden, 1 skvæt citronsaft, bouillon og krydderier efter smag og behag.
  3. Dæk herefter panden til med stanniol, så kyllingen kan damp-stege færdig i 8-10 minutter afhængig af størrelsen på kyllingbrystfileterne.
  4. Kog haricots verts bønnerne i 2 minutter. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt en smørklat, så bønnerne smørsteges i yderligere 4-5 minutter.
  5. Skær kyllingfileterne i passende skiver, læg skiverne tilbage på panden og vend stykkerne godt rundt i "marinaden" på panden for ekstra smag, saft og kraft.
  6. Smør bollerne med flødeost og byg burgeren op med kylling, salat, tomat og agurk.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/chicken-cheese-burger-med-smoerstegte-haricots-verts/