Omelet med parmesanost, porre, tomater og peberfrugt » Opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 1 friske porrer
  • 1 peberfrugt
  • 5 snack eller cocktailtomater
  • 25 gram revet parmesanost eller mozzarellaost
  • 10 gram smør (kan reduceres eller undlades ved brug af slip-let-pande)
  • 1 tsk tørret basilikum eller en lille dusk frisk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme og stik panden en smørklat.
  2. Mens smørret smelter, slår du de fire æg ud i en skål, renser og snitter porrerne, snitter de øvrige grøntsagerne fint og blander alle ingredienserne i skålen. Rør ingredienserne rundt.
  3. Skru panden ned til middel varme, og hæld omeletmassen på panden i det smeltede smør.
  4. Tildæk med stanniol eller pandelåg. "Låg-tricket "damp-bager" omeletten en smule under selve stegningen. På den måde undgår du en omeletbund der er overtilberedt og en overflade der er våd og utilberedt.
  5. Lad omeletten færdigtilberede i cirka 10-15 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/oste-omelet-med-porre-tomat-og-peberfrugt/