Ovnstegte kalkun underlår og bønne-champignonsalat med sesam
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1500 gram / 4 stk. kalkun underlår
Revet citronskal fra en halv økologisk citron
Salt
Sesamsauteret bønner og champignoner
1000 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
500 gram friske champignoner i skiver eller 2 glas
15-20 gram smør
2-3 spsk sesamfrø
Salt
Peber
evt. andre spændende krydderier
Sådan gør du:
Sådan laver du kalkun underlårene
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Læg kalkun underlårene i et ildfast fad, fordel citronskallen over kalkun underlårene og giv hver af lårene et drys salt.
Sæt kalkun underlårene ind i midten af oven, og tilbered lårene i cirka 45 minutter, hvorefter skindet er gyldent og sprødt, og de er klar til servering.
Sådan laver du sesamsauteret bønner og champignoner
Grib en stor pande og giv den høj varme.
Skyl og snit de friske champignoner i skiver eller dræn glas-champignonerne for vand.
Giv den varme pande en klat smør, og sauter de skiveskårne champignoner i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i dem.
Tilføj herefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber til pande, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnstegt-kalkun-underlaar-med-sesamsauteret-boenner-og-champignoner/