Grib en stor pande og brun det hakkede oksekød godt af under kyndig omrøring.
Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg og oksebouillon til panden.
Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og kulør inden servering.
Sådan laver du de dampede grøntsager
Bring 1 centimeter vand i kog i bunden af en stor gryde med låg.
Skyl og snit peberfrugt, gulerod, haricots verts og broccoli i mindre stykker.
Hæld alle grøntsagerne ned i gryden med det kogende vand. Sørg for vandet koger, og lad så grøntsagerne dampe i 5-7 minutter.
Anret grøntsagerne i bunden af tallerkenerne, anbring en portion kødsovs ovenpå og afslut med et drys sesamfrø.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/koedsovs-med-sesamfroe-paa-bund-af-dampede-groentsager/