Server med et drys Havsalt / Flagesalt (farsen får salt fra bouillonen)
Sådan gør du:
Skræl og snit løget fint. Skyl og snit peberfrugten fint.
Bland hakket kalv- og svinekød med æg, fintsnittet løg, bouillon, fintsnittet rød peberfrugt, paprika og peber.
Rør frikadellefarsen grundigt igennem med håndkraft eller en grydeske. Farsen må gerne være en smule våd i det.
Giv en stegepande høj varme, og lad smørret smelte. Anvend evt. en ekstra pande, så alle frikadellerne kan steges på en gang.
Mens smørret smelter formes paprika-frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
Steg paprika-frikadellerne ved høj varme i cirka 3-4 minutter på hver side.
Tag paprika-frikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-paprika-frikadeller-med-roed-peber-og-havsalt-favorit/