Frikadeller med rød peberfrugt og havsalt » Nem og saftig opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 2 terninger (valgfri) bouillon opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • 25 gram smør til stegning
  • Server med et drys Havsalt / Flagesalt (farsen får salt fra bouillonen)
Sådan gør du:
  1. Skræl og snit løget fint. Skyl og snit peberfrugten fint.
  2. Bland hakket kalv- og svinekød med æg, fintsnittet løg, bouillon, fintsnittet rød peberfrugt, paprika og peber.
  3. Rør frikadellefarsen grundigt igennem med håndkraft eller en grydeske. Farsen må gerne være en smule våd i det.
  4. Giv en stegepande høj varme, og lad smørret smelte. Anvend evt. en ekstra pande, så alle frikadellerne kan steges på en gang.
  5. Mens smørret smelter formes paprika-frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
  6. Steg paprika-frikadellerne ved høj varme i cirka 3-4 minutter på hver side.
  7. Tag paprika-frikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-paprika-frikadeller-med-roed-peber-og-havsalt-favorit/