Spinatomelet med bladsalat og tomat » Sund opskrift på omelet
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3-4 klumper hakket spinat (optøet fra frost evt. i mikroovn i 2 min)
  • 1 dusk basilikum
  • ½ tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet sort peber
  • 10 gram smør til stegning (kan undværes ved slip-let-pande for færre kalorier)
  • evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
Salaten
  • 1 hånd fuld blandet bladsalat
  • 5 mandler hele eller groft hakkede
  • 4-5 små tomater
  • 1-2 tsk græskarkerner
Sådan gør du:
  1. Pres overskydende vand ud af de optøede spinatklumperne, og bland spinaten med æg, fintsnittet basilikum, salt, peber og evt. chili. Rør alle ingredienserne godt sammen med en gaffel.
  2. Giv en stor slip-let-pande høj varme, og hæld nu ægge-spinatblandingen på panden. En klat smør kan tilføjes til panden for mindre vedhæftning og mere smag(OBS: tilfører ekstra kalorier til måltidet.)
  3. Dæk panden med et låg eller stanniol, skru ned til middel varme og tilbered omeletten i cirka 4-5 minutter.
Sådan laver du salaten
  1. Mens omeletten færdigtilberedes skyldes bladsalat og tomater, hvorefter begge dele rystes fri for vand og blandes med mandler og græskarkerne.
  2. Server den blandede salat med den saftige spinatomelet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-spinatomelet-med-sproed-bladsalat-tomat-mandler-og-graeskarkerner/