Nem ostesuppe med skinke, porrestrimler, broccoli og sprød bacon
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost pikant - alternativt en friskost for færre kalorier
  • 200 gram skinke småkød i tern eller strimler
  • 100 gram bacontern
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 terninger hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 200 gram broccoli snittet i små buketter
  • 1 porre
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  • Evt. chilipulver
Sådan gør du:
  1. Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme. Når baconen er færdigstegt lægges den af på et stykke køkkenrulle.
  2. I en passende gryde på cirka 2-3 liter, blandes hønsebouillonen med skinke småkød, flødeost og fintsnittet porre. Giv ostesuppen et opkog i 4-5 minutter under omrøring.
  3. Smag herefter ostesuppen til med salt, peber og evt. en smule chili for ekstra varme.
  4. Server din cremede ostesuppe med skinke, små sprøde broccolibuketter, strimler af porre og sprød bacontopping.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ostesuppe-med-skinke-porrestrimler-broccoli-og-knasende-sproed-bacon/