Farsbrød med bacon i ovn » Opskrift med grønkåls-spinatsalat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
  • 1000 gram hakket kalv- og flæskekød
  • 200 gram bacon i skiver
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 2 okse-bouillonterninger opløst i lidt kogende vand (0,2 dl)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød grønkåls-spinatsalat
  • 200 gram skyllet og snittet grønkål
  • 200 gram skyllet frisk spinat
  • 1 snackpeber
  • 1 håndfuld tomater
  • 2-3 spsk peanuts
  • evt. olivenolie eller dressing (OBS. tilfører ekstra kalorier til salaten)
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit løg og peberfrugt fint, pres de to hvidløgsfed. Grib en stor skål, og rør kalve- og flæskefarsen sammen med løg, peberfrugt, hvidløg, æg, opløst bouillon, peber.
  3. Form et flot farsbrød af farsen, og anbring farsbrødet i et passende ildfaste fad. Beklæd overfladen af farsbrødet med skiver af bacon. Sørg for baconstykkerne overlapper hinanden.
  4. Bag herligheden i ovnen i 40-50 minutter. Anvender du et stegetermometer, skal centertemperaturen snige sig op på 78°C.
  5. Tag den farsbrødet ud af ovnen, og skær det i passende skiver inden servering.
Sådan laver du den sprøde grønkåls-spinatsalat
  1. Bland den friske spinat med snittet grønkål, snittede tomater og peberfrugt. Top af med et drys peanuts, mandler eller tilsvarende.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftigt-baconsvoebt-farsbroed-med-sproed-groenkaals-spinatsalat/