Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram pikantflødeost - OBS. ikke Paleo)
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • 2 spsk mandelsplinter (grofthakkede mandler)
  • 3 knsp sort peber
  • 1 drys flage- eller havsalt (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande eller gryde høj varme.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses det meste overskudsvand ud af spinaten med en grydeske.
  3. Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde som en tropisk cocktail, mens du laver resten af maden.
  4. Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  5. Hæld den cremede spinat over i et ildfast fad, top af med mandelsplinter og flagesalt inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-spinat-med-kokosmaelk-mandelsplinter-og-havsalt-favorit-tilbehoer/