Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1000 gram hakket oksekød
1 rød peberfrugt
1 løg
2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
½ tsk friskkværnet sort peber
1 tsk tørret paprika
1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sesam-sauterede bønner og champignon
700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
1-2 spsk smør
2-3 tsk sesamfrø
Salt
Peber
evt. andre spændende krydderier
Sådan gør du:
Giv en pande høj varme. Skyl peberfrugten, skræl løget og snit begge dele fint.
Bland den hakkede oksefars med fintsnittet peberfrugt, løg, bouillon og peber i en skål.
Form 8-10 paprikabøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
Genistregen til super saftige bøffer: Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad hakkebøfferne færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter inden servering.
Sådan tilbereder du sesam-sauterede bønne-champignonmix
Grib endnu en stor pande. Stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
Sauter champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/paprikaboeffer-med-peberfrugt-og-sesam-sauteret-boenne-champignonmix/