Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret paprika
  • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sesam-sauterede bønner og champignon
  • 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
  • 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
  • 1-2 spsk smør
  • 2-3 tsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
Sådan gør du:
  1. Giv en pande høj varme. Skyl peberfrugten, skræl løget og snit begge dele fint.
  2. Bland den hakkede oksefars med fintsnittet peberfrugt, løg, bouillon og peber i en skål.
  3. Form 8-10 paprikabøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
  4. Genistregen til super saftige bøffer: Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad hakkebøfferne færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter inden servering.
Sådan tilbereder du sesam-sauterede bønne-champignonmix
  1. Grib endnu en stor pande. Stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
  2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
  3. Sauter champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
  4. Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/paprikaboeffer-med-peberfrugt-og-sesam-sauteret-boenne-champignonmix/