Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem og sund opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Peberfrugter med oksekød og parmesanost
500 gram hakket oksefars
1 løg
1 oksebouillonterning opløst i en smule kogende vand (cirka 0,1 dl)
½ tsk Salt
½ tsk friskkværnet sort peber
50 gram revet parmesanost (eller mozzarellaost - OBS. ikke Paleo)
4 store røde peberfrugter
Broccoli-grønkålssalat
250 gram broccoli snittet til små buketter
250 gram grønkål skyllet og snittet fint
1 håndfuld snack-tomater snittet i halve
2 spsk mandelsplinter (mandler hakket groft)
evt. dressing (light for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan laver du de lækreste oksekødsfyldte peberfrugter
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl og snit løget fint. I en skål blandes hakket oksefars, snittet løg, bouillonen, salt og peber.
Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Fyld de halve peberfrugter med oksefars, top af med parmesanost, og anbring peberfrugterne på bagepladen.
Tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i ovnen i cirka 25-30 minutter.
Sådan laver du en nem og lækker broccoli-grønkålssalat
Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde, bring vandet i kog, og damp-kog broccolibuketterne i 3-4 minutter.
Køl broccolibuketterne af under rindende kold vand. Ryst dem frie for vand, og bland broccolien med snittet grønkål, halve snack-tomater, og top af med mandelsplinter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/oksekoedsfyldt-peberfrugt-med-parmesanost-og-broccoli-groenkaalssalat/